Dnevni regali Alples

  • Alples je na slovenskem trgu vodilni proizvajalec pohištva z dolgoletno tradicijo izdelave sestavljivega pohištva za opremo spalnic, otroških in mladinskih sob, dnevnih sob ter predsob. Našo ponudbo dopolnjujejo kuhinje in vgradne omare, izdelane po meri.
  • Z njimi uspešno zaokrožujemo zgodbo o domu in izpolnjujemo poslanstvo podjetja, ki nam narekuje, da ljudem pomagamo iz stanovanja ustvariti dom. Premišljeno izbrane funkcije elementov, sodoben, lahkoten dizajn ter preverjena kakovost so glavne odlike Alplesovega pohištva, ki prepričajo še tako zahtevnega kupca.
  • Dnevna soba je poleg kuhinje osrednji prostor vašega doma. Tam se družite z družino in prijatelji, sproščate ob pogovoru, branju ali gledanju televizije, zato poskrbite, da bo to zares prijeten prostor. Razmislite o stilu, ki vam je všeč. Ali bo to moderna dnevna soba čistih ravnih linij z le nekaj kosi pohištva, ki pa morajo imeti vse, kar sodi k opremi sodobnega multimedijskega kotička? Ali vam je bolj pri srcu klasična dnevna soba, kjer bi želeli poleg elementa za televizijo tudi biblioteko in nekaj več prostora za shranjevanje, mogoče celo za oblačila?