Dnevni program

Dall’Agnese

  • Dall’Agnese zagotavlja kupcu širok in celovit izbor pohištva,od dnevnih regalov, jedilnic, spalniškega programa,sedežnih garnitur in širok izbor dodatne opreme. Dall’Agnese zagotavlja kvaliteto za vse tiste,ki imajo radi izdelke narejene v Italiji in verjamejo v dizajn Made in Italy.

Maronese ACF

  • ’’MARONESE’’ je matično podjetje skupine Atma Group, ustanovljeno že leta 1966,danes pa se rasteza na območju velikem 48000 m2. Z leti ohranja svojo identiteto, specializirane proizvodnje visoko kakovostnega pohištva.Danes je podjetje Maronese eno bolj prepoznavnih podjetij v italijanski pohištveni industriji.

Sedit Italia

  • Italijanski slog in kakovost. Otipljivi materiali, kot so antični les, steklo in jeklo. Prefinjen dizajn. To oblikuje kolekcijo miz in stolov Tables Joy 2.0 Sedit. Joy kot veselje …. Veselje živeti dom v atmosferi, ki si jo sami ustvarite. Od sloga New Romantic ,Natural chic do Vintage,vsak izdelek izraža svoj slog. Vaše…. Veselje ob dotiku okolju prijaznih materialov, ki dajo značaj vašemu domačemu prostoru…. Kolekcija ”Made in Italy” , zasnovana za vse domove sveta.

Siloma 5.0

  • Podjetje Siloma je zelo povezano z domačim okoljem . 90% surovin, ki jih uporabljajo, prihaja iz podjetij, ki se nahajajo v bližnji okolici podjetja.Siloma sodeluje z najboljšimi podjetji na trgu in zagotavlja visoko kakovostne izdelke in visoke tehnološke standarde

Nature Design

  • Passione e artigianalità.
  • Mani sapienti e attente, non macchine che livellano tavole vissute e usurate dal tempo. Ogni centimetro è curato.

Alples

  • Dnevna soba je poleg kuhinje osrednji prostor vašega doma. Tam se družite z družino in prijatelji, sproščate ob pogovoru, branju ali gledanju televizije, zato poskrbite, da bo to zares prijeten prostor.
  • Razmislite o stilu, ki vam je všeč. Ali bo to moderna dnevna soba čistih ravnih linij z le nekaj kosi pohištva, ki pa morajo imeti vse, kar sodi k opremi sodobnega multimedijskega kotička? Ali vam je bolj pri srcu klasična dnevna soba, kjer bi želeli poleg elementa za televizijo tudi biblioteko in nekaj več prostora za shranjevanje, mogoče celo za oblačila?