Mi smo Dom kuhinj.

Strokovnjaki s področja svetovanja in opremljanja

“Pred več kot desetimi leti sem se odločil za samostojno obrtniško pot s takrat skromnim karavanom, ki je bil vedno poln opreme…”

V času, ko sem še opravljal montaže, sem se naučil prisluhniti zahtevam strank. Vse to mi je doprineslo veliko monterskega znanja, ki ga sedaj vestno uporabljam pri svetovanju kupcem. Leta 2013 sem prevzel edini salon kuhinj Dankuchen na Obali. Kmalu sem opazil, da je večina strank iskala rešitve, ki jih Dankuchen ne ponuja in sem zato začel iskati novega poslovnega partnerja. Kasneje sem dodatno razširil ponudbo z nemškimi kuhinjami Nolte. Tu na obali se zelo čuti vpliv italijanskega dizajna, zato smo našo ponudbo,ki je bila prvotno omejena na kuhinje, dopolnili z kompletnim asortimanom, od kuhinj, kopalnic, dnevnih sob, spalnic, sedežnih garnitur in še veliko drugega.

Dom je prostor,kjer se počutimo prijetno,domače in sprejeto. Zato nam zaupajte,da za pohištvo poskrbimo mi. Vrhunsko Italijansko pohištvo,tako moderno kot tudi rustikalno,vse to vam nudi Dom kuhinj kar pri vas doma. Velika izbira modernih in klasičnih kuhinj, jedilnic, dnevnih sob, spalnic, sedežnih garnitur, kopalnic in še veliko drugega. Popolna storitev od svetovanja,izmere do dostave in montaže. Sodelovanje z zanesljivimi proizvajalci, svetovno znanimi po njihovem dizajnu in kvaliteti,so naš zaščitni znak. Ne oklevajte, kontaktirajte nas ter si rezervirajte termin.

Boštjan Stojan, direktor

Let izkušenj

Obiskanih sejmov

Zadovoljnih strank

+

Kombinacij kuhinj

+

Barvnih kombinacij

Kontakt

Pošljite nam informativno povpraševanje ali nas pokličite. Z veseljem Vam bomo pomagali.

Ime:

E-mail:

Telefonska št.:

Sporočilo:

Boštjan Stojan

Direktor

“Kot mož, očka, kuhar in mizar sem skozi leta spoznal kako pomembno je imeti dobro in kvalitetno pohištvo. Tako zelo lepo je, ko je vse pri roki in brezhibno deluje ter se po končani uporabi vse enostavno pospravi. V veselje mi bo tudi Vas pospremit do takšnega udobja.”

Dostavljamo po celotni Sloveniji, Hrvaški, Italiji in Avstriji!

Zakaj nam ljudje zaupajo?

15 letna tradicija. Preko 1500 zadovoljnih strank.

Brezplačno nudimo:

  • Svetovanje in 3D izris
  • Dostava, vnos in montaža
  • Vgradnja in priklop bele tehnike
  • Doživljenjsko garancijo na okovje

organiziramo oglede ”showroomov” največjih podjetij

Organiziramo oglede v vse večje showroome podjetij,kot so; Arrex kuhinje, Compab, Maronese, Dall’agnese, Copatlife, Rigosalotti in še veliko drugih. Izkoristite bližino, saj se večina showroomov nahaja cca 100-150 km od slovenske meje,ter občutite od blizu,kvaliteto in udobje vrhunskih Italijanskih proizvajalcev pohištva.

Za dodatne informacije in morebitna vprašanja stopite v stik z nami.