Kuhinje Arrex

  • Kuhinje Arrex so edinstvene tako kot njihovi ustanovitelji. Naj bo to klasična kuhinja Arrex ali moderna kuhinja Arrex, mat ali z visokim sijajem, letna kuhinja ali mini kuhinja – kuhinja Arrex bo izpolnila vaša pričakovanja, saj podjetje sodi v sam vrh Italijanskih proizvajalcev kuhinj po meri. Arrex ponuja popolno ponudbo,kar je potrditev nenehnih raziskav tehnologije ter strasti za oblikovanje in dizajn.

Kuhinje Copatlife

  • Prihodnost se vedno začne ta trenutek. Če želimo videti v prihodnost sta potrebni predanost in odločnost, vrlini ki odlikujeta Copatlife, podjetje, ki je popolnoma spremenilo pogled na kuhinjo.Copatlife je zgodba o ljudeh in dizajnu.Copatlife-kuhinje brez standarnih smernic,kjer so inovacije nova vznemirljiva priložnost za sprememmbo,za preoblikovanje kuhinje v nekaj posebnega.Copatlife kuhinje-prostor kjer živijo čustva.

Brigitte Küchen

  • Ko načrtujemo kuhinje, to storimo za vas. Za ljudi, ki si želijo več … , ki nas navdihujejo, da še naprej ohranjamo našo tradicijo iz generacije v generacijo. Radi bi vas osvojili z našimi izkušnjami, kakovostjo in občutljivostjo.

Kuhinje Rational

  • Nova generacija kuhinj. Kuhinjski koncept “mahlzeit” ne odraža le duh časa, temveč se identificira z vsemi zahtevami in pričakovanji današnjih mlajših generacij. Ob ustvarjanju te nove blagovne znamke smo se odzvali na spremembe kuhalnih in prehranjevalnih navad današnjih mlajših generacij. Poudarek je tako na pripravi kot tudi izvoru hrane. Po vsem svetu živilski aktivisti kot so slavni kuharji, kuharski blogerji, ulični kuharji, vegetarijanci… ponovno opredeljujejo odnos do kuhinje in kuhanja ter oživljajo stare vrednote v svojem procesu.

Kuhinjski sistem Bora

  • Kuhinjski sistem, ki resnično deluje
  • Inovativni kuhinjski sistem Bora je sestavljen iz kuhalne plošče in nape. Sistem delovanja je podoben delovanju sesalca. Ker se pri kuhanju para dviga z maksimalno hitrostjo 1m/s, moč sistema Bora pa je 4m/s, posesa paro in vonje natanko tam kjer nastajajo – ob loncu ali ponvi. Zaradi te ključne lastnosti, je njeno delovanje 100% efektivno in temeljito.

Novo !!!

Kuhinjski pulti iz Quartza že za 142€

  • Delovna površina vsebuje 93% kremena (kvarca) in le 7% smole, zaradi česar ima površina izgled naravnega kamna ter je izjemno trdna in odporna.Delovna površina vsebuje protibakterijsko zaščito, ki preprečuje razvoj bakterij in ne absorbira tekočin in madežev. Sodobni pulti iz quartza so primerni tudi za izdelavo pultov za kopalnice, okenskih polic, stopnic in drugih izdelkov, kjer so zahtevane visoke trdnostne lastnosti.

Kuhinjski pulti Cosentino

  • Cosentino Group je v svetovnem merilu vodilno podjetje, ki proizvaja in distribuira inovativne površine – plošče z visoko dodano vrednostjo za uporabo v svetu oblikovanja in arhitekture.Kot vodilno podjetje skupaj s svojimi strankami in partnerji skušajo predvidevati in iskati nove rešitve, ki nudijo izpopolnjeno obliko in vrednost ter navdihujejo življenje mnogih ljudi. Ta cilj je mogoče doseči le s pionirskim delom vodilnih blagovnih znamk v svojih segmentih, kot so Silestone®, Dekton® in Sensa by Cosentino®

Prednosti naših kuhinj

  • Najkvalitetnejši materiali, najnovejša tehnologija, vrhunski dizajn, najnovejši trendi, nešteto barvnih kombinacij, veliko dodatnih elementov, možnost kombinacij z ostalim pohištvom, večletno jamstvo