Kuhinjski pulti iz Quartza

Kuhinjski pulti iz Quartza

Tehnični kamen Quartz vsebuje  93% naravnega kremena ter 7% smole in drugih veziv, zaradi česar je izjemno odporen in trden. Vsebuje antibakterijsko zaščito, kar daje delovni površini higienske lastnosti, ki so edinstvene na trgu. Zaradi posebnega postopka vibro-kompresije, so odstranjeni vsi zračni žepi, zato je površina popolnoma neporozna.

Neverjetno !!! tekoči meter že od 195€ dalje

  • To je idealen material za uporabo v kuhinjah in kopalnicah, kakor tudi za laboratorije, bolnišnice, hotele, restavracije in druge strokovne uporabe, kadar so potrebni minimalni spoji med posameznimi ploščami. V Podjetju Dom kuhinj Vam poleg svetovanja pri izbiri vzorca ponujamo tudi digitalne meritve, tako da bo pult 100% izdelan po vaših željah.
  • To je izvirna polirana kremenova površina, njen izgled in občutek pa prestaneta preizkus časa. Z lesketajočim sijajem in gladkim občutkom naravnega kamna je ta material priljubljen po vsem svetu. Ta globoka in čista površina prikazuje kremen z eleganco in jasnostjo. Mi iz podjetja Dom kuhinj Vam bomo z veseljem pokazali kako lep izgled ima.
  • Zaradi neporoznosti se umazanija zadržuje samo na površini materiala. Odpornost na madeže olja, kisa, kave, vina, limoninega soka …
  • Limonin sok,kakor sokovi drugih agrumov so izredno agresivni. Pri naravnih delovnih površinah kot je marmor je to največji sovražnik, ker zelo hitro absorbira tak madež. Zaradi posebnega postopka vibro-kompresije, so pri pultih iz quartza odstranjeni vsi zračni žepi, zato je površina popolnoma neporozna.
  • Tehnični kamen Quartz vsebuje 93% naravnega kremena ter 7% smole ter veziv, zaradi česar je izjemno odporen na praske.
  • Tehnični kamen Quartz vsebuje 93% naravnega kremena ter 7% smole ter veziv, zaradi česar je izjemno trden in odporen na udarce.
  • Vsebuje antibakterijsko zaščito, kar daje delovni površini higienske lastnosti, ki so edinstvene na trgu.
  • *brezplačna dostava do 130 km od Kopra

Kolekcija TOP

Kategorija 1

Kategorija 2

Kolekcija Living Quarella

Kategorija 1

Kolekcija K-Stone

Kategorija 2

Kolekcija Terrazzo

Kategorija 2

Za dodatne informacije in morebitna vprašanja o tej kuhinji stopite v stik z nami.