Maronese ACF

  • ’’MARONESE’’ je matično podjetje skupine Atma Group, ustanovljeno že leta 1966,danes pa se rasteza na območju velikem 48000 m2. Z leti ohranja svojo identiteto, specializirane proizvodnje visoko kakovostnega pohištva.Danes je podjetje Maronese eno bolj prepoznavnih podjetij v italijanski pohištveni industriji.
  • V svojih kolekcijah ’’Maronese’’ ponazarja kulturno dediščino in lepoto italijanskega dizajna ..Tesna vez z lokanim ozemljem s svojo zgodovino in tradicijo,želja po perfekcionizmu, so osnove iz katerih se je naše podjetje razvilo. S temi vrednotami deluje Maronese, inovativnost,kakovost in dobre lastnosti materialov spretno združujejo preteklost in sedanjost.
  • Stanovanje je prostor za dobro počutje in kvalitetno preživljanje prostega časa; s prijatelji ali samo zase. Na pohištvenem sejmu v Milanu,vsako leto predstavljamo našo filozofijo uporabe prostorov, naše ideje povezovanja pogramov ’’living’’ in ’’night’’ v ekskluzivnem stilu ’’Maronese’’. Inovativno pohištvo, veliko barv, različnih dodatkov in posebne kombinacije vas popeljejo v naš svet, ustvarjen in oblikovan z namenom,da postane tudi ’’vaš svet’’