”Showroom”

Organiziramo oglede v vse večje showroome podjetij,kot so; Arrex kuhinje, Compab, Maronese, Dall’agnese, Copatlife, Rigosalotti in še veliko drugih.

Izkoristite bližino, saj se večina showroomov nahaja cca 100-150 km od slovenske meje,ter občutite od blizu,kvaliteto in udobje vrhunskih Italijanskih proizvajalcev pohištva.

V mesecu Aprilu vsako leto obiščemo tudi Milanski sejem, enega največjih pohištvenih sejmov na svetu. Lahko se nam pridružite, najnovejši trendi in inovacije so tam predstavljeni, bodite med prvimi, mi vam ob tem pomagamo z nasveti in dolgoletnimi izkušnjami

Showroom Poma

  • eč kot 10.000 kvadratnih metrov razstavnih prostorov, moderno ali klasično pohištvo, dizajn na vsakem koraku. Showroom Poma je edinstven razstavni prostor, rezerviran za naše trgovce, kjer so na ogled vse vrste pohištva, poleg naših kuhinj Arrex , še pohištvo ostalih proizvajalcev ”AtmaGroup” kateri pripadamo. Razstavni prostor v konstantnem obnavljanju z novimi izdelki, pogosto gosti nacionalne in mednarodne dogodke, ki se jih udeležujejo oblikovalci, centri za usposabljanje,dekoraterji in menagerji v pohištveni branži.

Showroom Poma

Showroom Dall’Agnese

  • Razstavni prostor podjetja Dall’Agnese je idealen prostor za spoznavanje naše kompletne kolekcije. Na 2400 kvadratnih metrih veliki površini je na ogled celotna paleta Dall’Agnese izdelkov: od klasičnega pohištva z novimi oblikovalskimi linijami, kombinirane s kosovnim pohištvom ter sedežnimi garniturami, z namenom poustvariti celotni domači ambient.

Dall’Agnese

Hangar Copatlife

  • Podjetje Copatlife razvija svojo strategijo trženja z odprtjem novega večnamenskega prostora: hangar je zasnovan in namenjen za komuniciranje, primerjanje in prepoznavnost. Habitat temelji na izkušnjah, inovacijah,konceptualnem projektiranju . Prepletanje med zasnovo in čustvi, za občutiti in uživati.

Copatlife

Showroom Rigosalotti

  • Materiali, ročno delo in iskanje lastne identitete so osnovni pojmi podjetja Rigosalotti. Impresivne in zelo izpopolnjene rešitve uvrščajo naše izdelke v center bivalnega prostora: skrajna strogost zaščitena kot gnezdo, zagotovilo za izjemno udobje in sprostitev naših kupcev

Rigosalotti