Camel Group

Zgodovina

  • Že od leta 1983 podjetje Camelgroup proizvaja pohištvo za dom, ki ga v veliki večini izvaža po celem svetu v svetu, kjer je poznano zaradi sledečih razlogov;

Raznovrstna izbira

  • Raznovrstnost naših izdelkov (spalnice,dnevne sobe,oblazinjeno pohištvo) vključuje približno 30 različnih klasičnih in sodobno zasnovanih modelov, prirejenih potrebam in okusu različnih geografskih področij.

Nadzor kakovosti

  • Visok standard kakovosti v proizvodnji, zaključnih delih in pakiranju,je rezultat uporabe materialov ’’Made in Italy’’ ter italijanskih delavcev, ki že več generacij dela v pohištveni industriji. Zagnani mladi tehniki in oblikovalci, skrbno spremljajo ter uporabljajo novosti na področju pohištvene tehnologije.

Cenovni faktor

  • Hitrost in agilnost proizvodne strukture prilagajanju na spreminjajoče se odzive potreb trga, nakup večjih količin polizdelkov in sestavnih delov, omogoča znatno znižanje stroškov ter tako omogoča prodajne cene nedosegljive za konkurente na našem nacionalnem trgu.

hitrost, prilagodljivost in zanesljivost

  • Naša serijska proizvodnja, namenjena za 5000m2 veliko avtomatizirano skladišče, omogoča hitro dostavo (v 2 tednih), kar ni običajno za pohištveno industrijo . Prisotnost naših izdelkov na glavnih trgih (Rusija, Ukrajina, ZDA), shranjenih v skladiščih Camelgroup, skrajša dobavni rok za potrošnike, ki se nahajajo v oddaljenih deželah , daleč od italijanskih proizvodnih obratov. Podporo strankam z znanjem mednarodnih jezikov zagotavlja usposobljena poslovna skupina ljudi z pomočjo vrhunskega fotografskega in kataloškega materiala.

Pozornost na ceno

  • Odprema blaga v paketih pravih oblik (flat packed) v povezavi s preprosto montažo, omogoča prihranek pri stroških prevoza in skladiščenju ter omogoča izdelavo boljših,vendar še vedno dostopnih izdelkov.

Pozornost do okolja in ljudi

  • Uspešno podjetje, usmerjeno v prihodnost, mora biti sposobno združiti obliko in funkcionalnost svojih izdelkov , vendar z pozornostjo do varovanja okolja in ljudi. Podjetje Camelgroup aktivno zmanjšuje emisije CO2, kar zagotavlja svojim delavcem delovne pogoje v skladu z najstrožjimi evropskimi standardi, v spoštovanju okolja, v katerem živimo.

Camel Group