Dall’Agnese

  • Dall’Agnese zagotavlja kupcu širok in celovit izbor pohištva,od dnevnih regalov, jedilnic, spalniškega programa,sedežnih garnitur in širok izbor dodatne opreme. Dall’Agnese zagotavlja kvaliteto za vse tiste,ki imajo radi izdelke narejene v Italiji in verjamejo v dizajn Made in Italy.
  • Dall’Agnese se ponaša z izredno zgodovino kot podjetje v pohištvenem sektorju. Že od leta 1948 na trgu ponuja izdelke v skladu s časom in visoke kakovosti. Podjetni duh je vedno ostal enak: Dall’Agnese izdeluje popolno pohištvo brez pomoči zunanjih podjetij, v vseh fazah proizvodnega procesa, od surovin do končnega izdelka. V podjetju Dall’Agnese so vsestranski in sprejemajo vse novosti kot nove spodbude za najvišje cilje.
  • Dnevni program Dall’Agnese je prava rešitev za vaš prostor: sestavljen iz modularnih elementov,ki omogočajo,da dnevno sobo opremite z prostostoječimi omaricami, visečimi omaricami ali z knjižnimi regali. Vse skupaj lahko tudi kombiniramo med seboj, elementi Slim, Speed in kovinski dodatki pa ustvarijo nenavadne in pisane linije.

La nostra showrrom,la tua casa

Live with Passion

Dall’Agnese 70 Corporate

  • program Dall’Agnese je pohištvo vrhunskega dizajna,ki je primerno za vsak prostor:jedilnica, kuhinja,dnevna soba.