Spalnice

Dall’Agnese

  • Dall’Agnese zagotavlja kupcu širok in celovit izbor pohištva,od dnevnih regalov, jedilnic, spalniškega programa,sedežnih garnitur in širok izbor dodatne opreme. Dall’Agnese zagotavlja kvaliteto za vse tiste,ki imajo radi izdelke narejene v Italiji in verjamejo v dizajn Made in Italy.

Siloma

  • Podjetje Siloma je zelo povezano z domačim okoljem . 90% surovin, ki jih uporabljajo, prihaja iz podjetij, ki se nahajajo v bližnji okolici podjetja.Siloma sodeluje z najboljšimi podjetji na trgu in zagotavlja visoko kakovostne izdelke in visoke tehnološke standarde.

Postelje Bolzan

  • I nostri letti vengono prodotti interamente nei nostri stabilimenti dalla scocca al rivestimento: punto di partenza è sempre la scelta accurata dei materiali per poi procedere ad una lavorazione attenta ed accurata degli stessi, nella realizzazione delle scocche e delle imbottiture fino al confezionamento dei rivestimenti ed alle rifiniture, eseguite con sensibilità e competenza da operatori altamente professionali.

Postelje Rigosalotti

  • Podjetje RIGOSALOTTI že od leta 1984 deluje v industriji oblazinjenega pohištva , z konstantnim ciljem razvijati inovativne izdelke v skladu z razvojem in zahtevami trga. Izkušnje, pridobljene v zadnjih letih, in sposobnost uvrščanja na trg ročno izdelanih izdelkov ,z kreativnostjo in proizvodnimi procesi, ustvarijo izdelke,kjer se funkcije zlivajo z estetsko; Poleg tega nam stalno raziskovanje inovativnih materialov in naprednih tehnologij omogoča, da povečujemo ponudbo izdelkov, od usnjenih sedežnih garnitur,sedežnih garnitur v tkanini, raztegljivih kavčev,oblazinjenih postelj,počivalnikov do kosovnega pohištva.

Posteljni sistemi Optimo

  • Samo zdrav spanec regenerira telo in duhá. To je razlog, da moramo imeti ležišče, ki ima dobre ležalne lastnosti. Seveda imeti dobro ležišče ne more biti stvar prestiža. Toda ali smo se čemu pripravljeni odreči, tako kot pri avtu ali kuhinji, da bi dobro ležišče tudi imeli?