Siloma 5.0

  • Podjetje Siloma je zelo povezano z domačim okoljem . 90% surovin, ki jih uporabljajo, prihaja iz podjetij, ki se nahajajo v bližnji okolici podjetja.Siloma sodeluje z najboljšimi podjetji na trgu in zagotavlja visoko kakovostne izdelke in visoke tehnološke standarde.Uporabljajo plošče iz lesnih delcev z nizko emisijo formaldehida,ker spoštujejo naravo ter končnega potrošnika.Termično obdelane melaminske plošče zagotavljajo visoke standarde kakovosti, izredno odpornost proti praskam, madežem, udarcem, odrgninam in s tem zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vseh izdelkov Siloma.
  • Nočni program Siloma je zasnovan z visoko kakovostnimi sistemi pohištva. Program 5.0 je sestavljiv program,ki ustreza posameznim potrebam kupcev. Inovativni dizajn razlikuje 5.0 od ostalih. Program 5.0 Spalnice se usklajuje z programom One_K kuhinje ter dnevnim programom 5.0 ter tako ustvarja celoto edinstveno.
  • Mladinske sobe TAG so nastale,da bi zadovoljile vse potrebe novih generacij. So izredno prilagodljive,zahvaljujoč bogati paleti barv, edinstvenim površinam ter z veliko izbiro elementov,ki vam omogočajo, da si ustvarite edinstvene in izvirne rešitve. Naš cilj je, da bi bil počitek, študij in prosti čas za mlajše generacije kar se da udoben.

otroške sobe TAG