Kopalnice

Compab

  • Podjetje Compab je bilo ustanovljeno leta 1964 kot podjetje, specializirano v proizvodnji tako moderne kot tudi tradicionalne kopalniške opreme. Z leti se je podjetje zelo razširilo in danes se lahko pohvali z proizvodnjo veliko 16.500 m2 in pokriva velik nacionalni trg tako na sanitarnem področju, kot pohištvenem. Podjetje Compab je zelo cenjeno tudi v ostalih evropskih državah ostalih celinah,predvsem zaradi kakovosti ter dizajna tako sodobnih kot klasičnih kopalnic,kar je rezultat konstantnega inovativnega raziskovanja.

Birex

  • Najlepši dom je tisti, v katerem se počutimo udobno, ne le v najbolj kanoničnih prostorih (dnevna soba, kuhinja, kopalnica, terasa …), ampak tudi v manj pomembnih kotičkih, v katerem bomo lahko najbolje izkoristili naš prosti čas. Likanje in pranje perila v funkcionalnem in prijetnem ambientu, lepo pospravljena oblačila, obutev ter ostalih predmetov,za izkoristek vsakega prostora. Vse to tudi v kombinaciji več funkcij hkrati, z vsestranskim pohištvom, ki nam za vedno podarja udobje in kakovost ter v nas zbuja čustva: to je Birex.

Fackelmann

  • Tempelj dobrega počutja
  • Pretvorite svojo kopalnico v prostor dobrega počutja. Kopalniško pohištvo FACKELMANN vam ponuja različne individualne rešitve s katerimi lahko ustvarite vam najljubšo kopalnico. Uživajte v svoji mali wellness oazi.

Cerasa

  • Cerasa realizza, da oltre 40 anni, soluzioni uniche e inedite per l’arredo bagno. Un team creativo, solido e strutturato che sa interpretare e anticipare il desiderio di arredi resistenti, di design e Made in Italy per la sala da bagno, ma non solo.