Compab

 

Podjetje Compab je bilo ustanovljeno leta 1964 kot podjetje, specializirano v proizvodnji tako moderne kot tudi tradicionalne kopalniške opreme. Z leti se je podjetje zelo razširilo in danes se lahko pohvali z proizvodnjo veliko 16.500 m2 in pokriva velik nacionalni trg tako na sanitarnem področju, kot pohištvenem.

Podjetje Compab je zelo cenjeno tudi v ostalih evropskih državah ostalih celinah,predvsem zaradi kakovosti ter dizajna tako sodobnih kot klasičnih kopalnic,kar je rezultat konstantnega inovativnega raziskovanja. Compab odlikuje uporaba novih materialov najvišje kakovosti in zmogljivosti, veliko število dodatkov in modnih barv, ki so združeni v neskončne rešitve in ustrezajo okusu tudi najzahtevnejših kupcev.

Dizajn je za Compab trenutek navdiha,ki ga spremenimo v čudovite funkcionalne izdelke, odkrivanje novih ali reprodukcijo tradicionalnih materialov z izkušnjami naših ustanoviteljev, vedno z mislijo na varovanje okolja .Naš svet je svet izkušenj, inovativnosti, ustvarjalnosti , tradicije, v neprestanem izboljševanju.

V podjetju DomKuhinj lahko najdete vse informacije o naših kopalnicah, ki jih lahko občudujete v našem showroomu ali z brskanjem po naših bogatih katalogih; izvirne ideje za kopalnico po vašem okusu. Zaradi nekaterih vedno ”evergreen” kopalnic, lahko vašo kopalnico kadarkoli dopolnite z novimi izdelki,ki jih z uspehom že 15 let izdelujemo.

Compab Showroom 2018