Kuhinje CopatLife

Prihodnost se vedno začne ta trenutek. Če želimo videti v prihodnost sta potrebni predanost in odločnost, vrlini ki odlikujeta Copatlife, podjetje, ki je popolnoma spremenilo pogled na kuhinjo.Copatlife je zgodba o ljudeh in dizajnu.Copatlife-kuhinje brez standarnih smernic,kjer so inovacije nova vznemirljiva priložnost za sprememmbo,za preoblikovanje kuhinje v nekaj posebnega.Copatlife kuhinje-prostor kjer živijo čustva.

Gentili Cucine

Gentili Cucine offre numerose soluzioni modulari che rispondono ad ogni esigenza estetica, di spazio e funzionalità per la personalizzazione dell’ambiente cucina. Le nostre cucine moderne nascono da uno studio stilistico che tiene in considerazione mode, tendenze, esigenze estetiche e funzionali anche grazie all’utilizzo di nuove tecnologie, materiali e finiture. Cucine di design dallo stile contemporaneo in cui è curato ogni singolo dettaglio, dal piano di lavoro alle maniglie.

Brigitte Küchen

Ko načrtujemo kuhinje, to storimo za vas. Za ljudi, ki si želijo več … , ki nas navdihujejo, da še naprej ohranjamo našo tradicijo iz generacije v generacijo. Radi bi vas osvojili z našimi izkušnjami, kakovostjo in občutljivostjo.

Kuhinje Arrex

Kuhinje Arrex so edinstvene tako kot njihovi ustanovitelji. Naj bo to klasična kuhinja Arrex ali moderna kuhinja Arrex, mat ali z visokim sijajem, letna kuhinja ali mini kuhinja – kuhinja Arrex bo izpolnila vaša pričakovanja, saj podjetje sodi v sam vrh Italijanskih proizvajalcev kuhinj po meri. Arrex ponuja popolno ponudbo,kar je potrditev nenehnih raziskav tehnologije ter strasti za oblikovanje in dizajn.

Kuhinjski sistem Bora

Kuhinjski sistem, ki resnično deluje
Inovativni kuhinjski sistem Bora je sestavljen iz kuhalne plošče in nape. Sistem delovanja je podoben delovanju sesalca. Ker se pri kuhanju para dviga z maksimalno hitrostjo 1m/s, moč sistema Bora pa je 4m/s, posesa paro in vonje natanko tam kjer nastajajo – ob loncu ali ponvi. Zaradi te ključne lastnosti, je njeno delovanje 100% efektivno in temeljito.

Kuhinjski pulti Cosentino

Cosentino Group je v svetovnem merilu vodilno podjetje, ki proizvaja in distribuira inovativne površine – plošče z visoko dodano vrednostjo za uporabo v svetu oblikovanja in arhitekture.Kot vodilno podjetje skupaj s svojimi strankami in partnerji skušajo predvidevati in iskati nove rešitve, ki nudijo izpopolnjeno obliko in vrednost ter navdihujejo življenje mnogih ljudi. Ta cilj je mogoče doseči le s pionirskim delom vodilnih blagovnih znamk v svojih segmentih, kot so Silestone®, Dekton® in Sensa by Cosentino®

Prednosti naših kuhinj

Najkvalitetnejši materiali, najnovejša tehnologija, vrhunski dizajn, najnovejši trendi, nešteto barvnih kombinacij, veliko dodatnih elementov, možnost kombinacij z ostalim pohištvom, večletno jamstvo