Ostalo pohištvo

Vse kar si lahko zaželite

Klasično pohištvo

Camel Group Made in Italy

  • Visok standard kakovosti v proizvodnji, zaključnih delih in pakiranju,je rezultat uporabe materialov ’’Made in Italy’’ ter italijanskih delavcev, ki že več generacij dela v pohištveni industriji.

Klasično pohištvo

Crema Francesco

  • Če si ogledujete te strani,je zato ker si za svoj dom želite posebno pohištvo,tako,ki vam ogreje srce; klasično pohištvo z dušo, funkcionalno in prilagojeno vašim potrebam,da vam vzbudi ” občutek doma ”.

Sedežne garniture

Rigosalotti

  • Materiali, ročno delo in iskanje lastne identitete so osnovni pojmi podjetja Rigosalotti. Impresivne in zelo izpopolnjene rešitve uvrščajo naše izdelke v center bivalnega prostora: skrajna strogost zaščitena kot gnezdo, zagotovilo za izjemno udobje in sprostitev naših kupcev.

Sedežne garniture

Dall’Agnese

  • Dall’Agnese zagotavlja kupcu širok in celovit izbor pohištva,od dnevnih regalov, jedilnic, spalniškega programa,sedežnih garnitur in širok izbor dodatne opreme. Dall’Agnese zagotavlja kvaliteto za vse tiste,ki imajo radi izdelke narejene v Italiji in verjamejo v dizajn Made in Italy.

Kopalnice

Birex

  • Najlepši dom je tisti, v katerem se počutimo udobno, ne le v najbolj kanoničnih prostorih (dnevna soba, kuhinja, kopalnica, terasa …), ampak tudi v manj pomembnih kotičkih, v katerem bomo lahko najbolje izkoristili naš prosti čas.

Kopalnice

Compab

  • Dizajn je za Compab trenutek navdiha,ki ga spremenimo v čudovite funkcionalne izdelke, odkrivanje novih ali reprodukcijo tradicionalnih materialov z izkušnjami naših ustanoviteljev, vedno z mislijo na varovanje okolja .Naš svet je svet izkušenj, inovativnosti, ustvarjalnosti , tradicije, v neprestanem izboljševanju.

Predsobe

Birex

  • Najlepši dom je tisti, v katerem se počutimo udobno, ne le v najbolj kanoničnih prostorih (dnevna soba, kuhinja, kopalnica, terasa …), ampak tudi v manj pomembnih kotičkih, v katerem bomo lahko najbolje izkoristili naš prosti čas. Likanje in pranje perila v funkcionalnem in prijetnem ambientu, lepo pospravljena oblačila, obutev ter ostalih predmetov,za izkoristek vsakega prostora. Vse to tudi v kombinaciji več funkcij hkrati, z vsestranskim pohištvom, ki nam za vedno podarja udobje in kakovost ter v nas zbuja čustva: to je Birex.

Notranja vrata

Dorigo

  • GD DORIGO rappresenta una delle principali realtà industriali italiane che ha saputo evolvere l’eccellente maestria artigiana in processi d’industrializzazione avanzati, nell’ambito della produzione di porte d’arredo per interni e di porte tecnologiche per il comparto dell’edilizia professionale come ospedali, alberghi, scuole e uffici.

Notranja vrata

Adielle

Pisarniško pohištvo

Della Valentina Office

Vrtno pohištvo

Varaschin

Vrtno pohištvo

Roberti Rattan