Dall’Agnese

  • Dall’Agnese zagotavlja kupcu širok in celovit izbor pohištva,od dnevnih regalov, jedilnic, spalniškega programa,sedežnih garnitur in širok izbor dodatne opreme. Dall’Agnese zagotavlja kvaliteto za vse tiste,ki imajo radi izdelke narejene v Italiji in verjamejo v dizajn Made in Italy.
  • Dall’Agnese se ponaša z izredno zgodovino kot podjetje v pohištvenem sektorju. Že od leta 1948 na trgu ponuja izdelke v skladu s časom in visoke kakovosti. Podjetni duh je vedno ostal enak: Dall’Agnese izdeluje popolno pohištvo brez pomoči zunanjih podjetij, v vseh fazah proizvodnega procesa, od surovin do končnega izdelka. V podjetju Dall’Agnese so vsestranski in sprejemajo vse novosti kot nove spodbude za najvišje cilje.

Sedežne garniture

  • kolekcija sedežnih garnitur Dall’Agnese je neizmerno velika: sedežne garniture v tkanini ali usnju, s snemljivo prevleko, z otokom ali kotne, raztegljive v posteljo ali extra large za neprimerljivo udobje. V showroomu Dall’Agnese lahko preizkusite udobje sedežnih garnitur ter si izberete svojo

Dall’Agnese Home

Live with Passion

La nostra showroom, la tua casa

Sedežne garniture Dall’Agnese