Dall’Agnese

  • Dall’Agnese zagotavlja kupcu širok in celovit izbor pohištva,od dnevnih regalov, jedilnic, spalniškega programa,sedežnih garnitur in širok izbor dodatne opreme. Dall’Agnese zagotavlja kvaliteto za vse tiste,ki imajo radi izdelke narejene v Italiji in verjamejo v dizajn Made in Italy.

Zgodovina

  • Dall’Agnese se ponaša z izredno zgodovino kot podjetje v pohištvenem sektorju. Že od leta 1948 na trgu ponuja izdelke v skladu s časom in visoke kakovosti. Podjetni duh je vedno ostal enak: Dall’Agnese izdeluje popolno pohištvo brez pomoči zunanjih podjetij, v vseh fazah proizvodnega procesa, od surovin do končnega izdelka. V podjetju Dall’Agnese so vsestranski in sprejemajo vse novosti kot nove spodbude za najvišje cilje.

Omare

  • nočni program Dall’Agnese ponuja velik izbor omar ter vgradnih omar,prostorne, sestavljive, z drsnimi ali klasičnimi vrati ter funkcionalno in prilagodljivo notranjostjo.

Postelje

  • nočni program Dall’Agnese ponuja velik izbor postelj,zakonskih, enojnih, razstegljivih postelj, oblazinjene v tkanini,usnju ali umetnem usnju;postelje iz lesa ali lakirane,pozorno negovani in vedno aktualni detajli:postelja je središče spalnice

La nostra showroom, la tua casa

Live with Passion

Dall’Agnese 70 Corporation

Dall’Agnese nočni program