Kuhinje Rational ”mahlzeit”

Rational

Nova generacija kuhinj.
Z “Mahlzeit(Dober tek)” smo ustvarili kuhinjski koncept, ki ustreza trenutnim pričakovanjem in zahtevam mladih. Z uvedbo te nove blagovne znamke se odzivamo na spremembe, ki jo mlajša generacija doživlja v smislu kuhanja in prehranjevanja danes. Kot primer služi zavedanje pomembnosti porekla ter priprave živil.
  • Svetovni trendi, ki prekrivajo tako privržence zdrave hrane, kuhinjskih mojstrov ter blogerjev, vegancev in „hipsterjev“, na novo definira pogled na kuhinjo in kuhanje ter oživi stare vrednote. V tem smislu… Dober tek!

Tako kot v zvezdni kuhinji

  • Brez dobrih sestavin ne gre! Uspešen barvni vzorec ima enak učinek kot kuhanje z najboljsimi ter kakovostnimi začimbami. Tako prinesemo ogenj in strast v naš vsakdan.

Kot na novo obujena stara ljubezen

  • Retro dizajn je v trendu in vabi na potovanje skozi čas. “In”, ker se elementi „hip“ sloga iz „dobrih starih časov“ popolnoma uskladijo s sodobno zasnovo kuhinje. Mešanica le teh naredi razliko.
  • Da lahko uzivamo najvecjo zabavo v najmanjsih prostorih zahteva inovativne ideje in pameten zivljenski koncept. Tako ponuja tudi omejen prostor veliko prostora za sproscujoce zabave in mirne trenutke v kuhinji.

Dobrodošli v novi sproščenosti

  • Od nekdaj je veljal temen les kot precej zastarel. S novim elanom ter inovativno tehniko zapiha svež veter, ki vzbudi željo izvajati delo pod svojo streho.

Za dodatne informacije in morebitna vprašanja o tej kuhinji stopite v stik z nami.