Kuhinjski sistem, ki resnično deluje

Inovativni kuhinjski sistem Bora je sestavljen iz kuhalne plošče in nape. Sistem delovanja je podoben delovanju sesalca. Ker se pri kuhanju para dviga z maksimalno hitrostjo 1m/s, moč sistema Bora pa je 4m/s, posesa paro in vonje natanko tam kjer nastajajo – ob loncu ali ponvi. Zaradi te ključne lastnosti, je njeno delovanje 100% efektivno in temeljito.

BORA Professional

Za ambiciozne kuharje, ki jim je poleg najvišje funkcionalnosti pomemben tudi dizajn, je BORA Professional prava izbira.Mi iz podjetja Dom Kuhinj Vam bomo z veseljem svetovali pri izbiri komponent Bora Professional. Na izbiro ima največje in hkrati najmočnejše kuhalne plošče (s posebno globino 54 cm), napo, ki navdušuje s svojim izjemno učinkovitim sistemom odvajanja pare, kontrolnimi gumbi iz masivnega nerjavnega jekla in variabilnostjo, ki omogoča brezmejne možnosti pri sestavljanju in planiranju vašega novega kuhališča.

BORA Classic 2.0

Novo,novo,novo !!
Izjemna prilagodljivost

Novost pri Classic 2.0 je enotna kontrola vseh funkcij na osrednjem delu. S to funkcijo smo pridobili veliko več kuhalne površine.. Upravlja se s preprostim premikanjem prsta navzgor in navzdol. Le z dotikom upravljate vse pomembne funkcije. Skratka: kuhanje na izjemno eleganten in tihi način s štirimi max. 24cm velikimi posodami naenkrat in širok izbor kuhališč. Izjemna prilagodljivost za vsakogar.

Teppanyaki kuhalna plošča iz nerjavečega jekla je izredno zmogljiva, 2 veliki kuhalni površini in izredno natančen nadzor temperature. . Hitro segrevanje do 250 ° C v manj kot 5 minutah prihrani čas in energijo.

BORA Basic

Iz kombinacije močne indukcijske kuhalne plošče in učinkovite ploskovne nape, so ustvarili BORA Basic, privlačno enoto z nenavadno obliko. To je novost v svetovnem merilu, saj s privlačnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo, je BORA Basic napovedala konec klasičnim napam. BORA Basic daje vsakomur priložnost, da uživa prednosti sistema BORA. Enostavnost pri uporabi kakovostne elektronike na dotik, ki so jo posebej za to razvili pri BORA, je tudi dokaz, da ima lahko kompaktna enota izjemne sposobnosti. Dobro je vedeti: BORA Basic je lahko nameščena in pripravljena za uporabo v kuhinji v le nekaj minutah.

BORA Pure

Novo,novo,novo !!

Kompaktnen edinstven sistem: minimalističen,čistih ravnih linij, zelo eleganten, izjemno tih in izjemno intuitiven. Nov način upravljanja sControl zahvaljujoč svojemu osrednjemu položaju zagotavlja izkoriščanje celotne globine kuhališča. Upravljanje je izjemno preprosto s premikanjem prsta navzgor in navzdol. Za poskusiti. Naj Bora Pure postane vaš najprepoznavnejši element v kuhinji.

Prednosti BORA kuhinjskega sistema

Svež zrak
Zaradi izjemnega sesanja, se vonj ne utegne razširiti po prostoru, saj jih ujame na maščobni filter, ki se nahaja pod ploščo.

Prost pogled
Ni klasičnega visečega kovinskega ohišja, ki ima ostre robove in se lahko vanj udarite, pa tudi para vam ne zastira pogleda.

Izjemna učinkovitost
Zaradi visoke hitrosti BORA posesa po najkrajši možni poti vonjave in jih odvaja iz prostora.

Tihost
Motor s posebno napredno tehnologijo je skrit pod pultom in tudi pri največji jakosti ne proizvaja več hrupa kot zrezek, ki ga spečemo na žaru.

Čiščenje in vzdrževanje
Vsi trije gibljivi deli se lahko hitro in enostavno razstavijo ročno, brez uporabe orodja in preprosto pomijejo v pomivalnem stroju.

Svoboda pri planiranju
Zaradi izjemnih tehnoloških rešitev, ki jih BORA ponuja, lahko kuhališče postavite praktično kamor koli.

Materiali
Čisto vsak kovinski del BORA sistema je narejen iz nerjavečega jekla, steklokeramične površine pa ne vsebujejo težkih kovin.

Za dodatne informacije in morebitna vprašanja o tej kuhinji stopite v stik z nami.