Kuhinjski ročaji

  • Kuhinje CopatLife 2.1 zaznamuje sedem načinov odpiranj, ki vam omogočajo, da funkcionalnost in estetiko kuhinje interpretirate na drugačen način. Copatlife predstavlja deset modelov ročajev.

Vrata z vgrajenim ročajem

Vrata z ravnim robom na vseh štirih straneh, v zgornjem delu pa je vgrajen ročaj “Incasso”, ki je na voljo v naslednjih barvah: alluminio satinato, alluminio brill, bianco opaco in nero opaco. V kombinaciji z profili v enakih barvah.

Ročaj “Zetaframe”

  • ”Zetaframe “je ročaj iz aluminija v barvi satinato, champagne ali brunito, za barvno uskladitev s podnožjem ter profili.

Vrata 30° z ročajem “GRIP”

  • Vrata z 30 ° zgornjim robom, na katerem je ročaj “Grip” vgrajen v notranji del, ki služi zaščiti samih vrat ter izboljšanju oprijema. Značilnost ročaja “Grip” je rebrast profil, ki izboljšuje oprijem.

Odpiranje ”Push-pull”

Odpiranje s pritiskom ”Push-pull” , ki je na voljo tako za vrata kot za izvlečne elemente.Ta način odpiranja omogoča doseganje estetsko čistih linij brez dotatnih utorov.

Ročaj “Spinner”

Ročaj zagotavlja odličen oprijem ter enostavno odpiranje, tudi večjih vrat visokih omar. Ročaj “Spinner” je na voljo v dveh odtenkih: bianco opaco in alluminio satinato.

Ročaj “Set”

  • To je inovativen ročaj, ki je vgrajen na zgornji rob vrat. Za ročaj je značilna zaokrožena oblika. Zahvaljujoč posebni obdelavi notranjega dela, je zelo udeben ob dotiku pri odpiranju. Ročaj “Set” je na voljo v dveh različnih obdelavah: “alluminio satinato” in “brunito”.

Vrata ”bordo dritto”

  • Fronte imajo “ravni rob” na vseh štirih straneh. V kombinaciji z podpultnim profilom omogočajo enostavno uporabo, tudi v primeru postavitve z vgradnim pomivalnim strojem ter vgradnim hladilnikom.

Ročaj “Toa”

“Toa” je zunanji ročaj z valjaste oblike 12 mm..”Toa” je univerzalen ročaj z odličnim oprijemom. Ta ročaj je lahko postavljen vodoravno ali navpično, idealen za velika vrata visokih omar.

Integriran ročaj “Board”

Ročaj ”Board” nudi odličen oprijem. Zaradi svoje geometrijske oblike vizualno nadomešča izgled podpultnega profila. Ročaj je na voljo v štirih barvah: alluminio satinato, champagne, brunito in bianco opaco.

Za dodatne informacije in morebitna vprašanja o tej kuhinji stopite v stik z nami.