Kotna shrambna omara

  • Kotna shramba je lahko opremljena z različnimi pripomočki, odsotnost dna in odpiranje vrat za 155 ° pa omogoča neposreden dostop do notranjosti. Širina je zasnovana tako, da lahko umestimo tudi pralni stroj.

Barska plošča s skritim prostorom za shranjevanje “DESK”

  • Barski element “DESK” ima na sredini snemljivi odprti element v lakirani izvedbi, dvižna vrata so opremljena z zavornim mehanizmom.Na voljo v naslednjih izvedbah: ”melaminico” laccato satinato” laccato speciale” fenix ntm”rovere spazzolato” in ”legno speciale”

Inteligentna rešitev za gojenje začimb

  • Odprti elementi “10/22” so na voljo v 23. odtenkih kolekcije 2.1.Police z izvlečnimi vodili z mehkim zapiranjem, prenesejo obremenitev do 30 kg. Multifunciolnalni element lahko obogatimo z vegetativno LED osvetlitvijo z daljinskim upravljanjem, ki nam omogoča vzgojo manjših rastlin oz. začimb kar v domači kuhinji.

Boiserie “Skin”

  • Viseči elementi ”Skin” s skritimi nosilci, sestavljeni iz samostojnih panelov, ki so med seboj povezani z aluminijastim profilom.Paneli so na voljo v vseh barvah kolekcije 2.1.Panele lahko postavimo vertikalno ali vodoravno.

Steklena vrata “FLOW”

  • Visoke omare z steklenimi vrati “FLOW” v barvi ”FUME’ BRONZO” z steklenimi policami, hrbtišče v vseh barvnih kolekcijah CopatLife 2.1, po želji pa je mogoče vgraditi tudi LED osvetlitev.

Hrbtni panel s policami

  • Hrbtni panel je na voljo v vseh barvah kolekcije 2.1. Pritrditev hrbtnih panelov z zaskočnim sistemom, ki omogoča hitro demontažo po potrebi. Police so pritrjene s skritimi nosilci.

Omara z bočnimi odprtimi policami

  • “Odprti element” se lahko uporablja kot knjižna omara ali kot shrambni prostor v kuhinji.Ta odprta omarica vam omogoča shranjevanje predmetov na lahko dostopnem mestu brez odpiranja vrat. Notranjost elementa je v istem barvnem odtenku kot zunanji del.

Omara za vgradno pečico ali vinsko vitrino

  • Odprti stranski element je primeren za vgradno pečico, mikrovalovno pečico ali vinsko vitrino,lahko se uporablja tudi kot knjižni regal. “Izvirna lokacija” primerna za uporabnike,ki želijo imeti aparate popolnoma skrite.

Viseči odprti elementi

  • Na voljo v osemnajstihbarnih odtenkih ter z skritimi nastavljivimi nosilci. Vsestranski odprti elementi uporabni v vseh odprtih prostorih.

Za dodatne informacije in morebitna vprašanja o tej kuhinji stopite v stik z nami.